День безпечного Інтернету в школі

7 лютого 2017 року у світі відзначається  День безпечного Інтернету, який пройде під гаслом «Будь зміною: об’єднаймося для кращого Інтернету».
     День безпечного Інтернету відзначається другого дня другого тижня другого місяця щорічно.Тисячі людей в усьому світі об’єднуються та беруть участь у різних заходах заради просування ідеї відповідального використання онлайн-технологій та мобільних приладів, особливо дітьми та молоддю.
      Ідея онлайн-безпеки еволюціонувала в останні роки, змінюючи фокус -від створення «безпечного» Інтернету до створення «кращого» Інтернету.
     В нашому навчальному закладі вчителями інформатики (Дундою А.В., Борисенком О,Ю.) були проведені уроки присвячені темі «Безпека роботи в  Інтернеті», видані пам’ятки-брошури та буклети, учням було запропоновано переглянути анімаційний фільм «Вірусні хвороби» від «Онляндії» про загрози в мережі та організовано  інформаційну виставку на дошці оголошень в вестибюлі школи. Також учні 11 класу переглянули "Посібник з прав людини для Інтернет-користувачів". Учням школи було запропоновано пройти тест-опитування «Безпечна робота в Інтернеті»

     Додаткова інформація про безпечне користування Інтернетом дивіться тут: «Буклет 1»«Буклет 2», «Інтернет-залежність», «Пам’ятка батькам», «Безпечний Інтернет»«Контроль за дітьми в Інтернеті».




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Відкритий урок

Тиждень толерантності. Що варто почитати дітям?

Сила в єдності та в різноманітті