Конкурс «Фестивалю буктрейлерів науково-популярної української дитячої книги»

   
 "Книга - це могутня зброя. Розумна, натхненна Книга нерідко вирішує долю людини."
  (В. О. Сухомлинський)
     23 лютого 2018 року в Запорізькій обласній універсальній науковій бібліотеці відбувся міський конкурс «Фестивалю буктрейлерів науково-популярної української дитячої книги». В конкурсі приймали участь вчителі початкових класів та бібліотекарі міста Запоріжжя.
     Мій виступ розпочався словами відомого українського письменника В.Сосюри : «Дзвін шабель, пісні, походи, воля соколина, тихі зорі, ясні води – моя Україна!». Бо саме ці слова пов’язані з книгою Марії Пригари «Козак Голота», буктрейлер якої я представляла.
     Чому саме ця книга? Тому що розповідь пов’язана з історією козацтва, що є невід’ємною частиною історії нашого запорізького краю. А ще мене надихнули мої діти, учні 4 класу.
     Вивчаючи цей твір на уроках літературного читання в учнів зміцнювалось почуття патріотизму, любові до своєї країни та її історії. І саме ці почуття є тією силою, яка надихає майбутнє покоління на покращення життя.
     На розгляд журі було представлено 29 буктрейлерів, серед яких було вибрано 9 найкращих робіт, виконавці яких і стали призерами міського конкурсу «Фестивалю буктрейлерів науково-популярної української дитячої книги».
     Я – вчитель початкових класів Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 58 також стала призером конкурсу, за що була нагороджена грамотою Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради, а також цінними книгами  та білетами в театр.

     Дякую організаторам конкурсу за чудову можливість активізувати та стимулювати свої  творчі ініціативи, а також  змогу впроваджувати  інноваційні форми в роботу. 


Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Відкритий урок

Тиждень толерантності. Що варто почитати дітям?

Сила в єдності та в різноманітті