Мультфільми , які мотивують

Добірка
 позитивних і дуже повчальних мультфільмівякі допоможуть знайти мотивацію та натхнення.

Мультфільм «Баранчик»

Короткометражний мультфільм від культової анімаційної студії Pixar розповідає історію пухнастого баранчика, який пишався своєю білосніжною шубкою і радів життю. Та ось одного дня люди зістригли з нього геть усю шерсть. Баранчик дуже засмутився і втратив сенс життя. Але раптом до нього прийшов чудернацький звірякий пояснив, що життя сповненезлетів і падінь. Та не варто засмучуватись і припиняти весело стрибати. І саме ці поради повернули баранчика до життясповненого активності та радощів.

Мультфільм «Вітрила смерті»

Незважаючи на досить страхітливу назвустрічка сповнена позитиву. За сюжетом, до піратаякий після знищення корабля залишився наодинці зі скарбом у відкритому морі, приходить Смерть. Але головний герой не хоче покидати світ живих. Та й прагнення віддати гості коштовності у нього немає. Тож врешті-решт саме воля до життя (і неабиякий талан) рятують пірата від неминучої смерті

Мультфільм «Зліт»

Мультфільм розповідає історію про дівчинку, яка захоплюється авіаконструюванням. Вона намагається запустити невеличку модель літакаале постійно зазнає невдачі. Та ось із неба впала казкова дівчинка-пілотлетючий корабель якої зазнав катастрофи. Як не дивно, почуття здивування і страху панувало недовгоі дівчата почали спільно лагодити літальний засіб. І завдяки численним спробам і безмежній наполегливості це їм вдалося казкова пілотесса змогла повернутися до своїх друзів. І як з’ясувалося –саме ці дивні створіння запаюють зорі на небі. Мультфільм навчає завжди вірити у власні силинаполегливо працювати та шукати порозуміння з іншими людьми. Адже разом завжди легше досягнути мети!

Мультфільм «Піп»

Позитивний та емоційний мультфільм розповідає про маленьке цуценя Піпа, яке пішло навчатися до школи поводирівВоно було замалим і часто відволікалосьщо заважало досягати результатів. І хоча Піп щиро бажав стати гарним поводиремсумлінно працювавале все ж провалив фінальний іспит. Та навіть після виключення песик не засмутився, а навпаки – сміливо врятував незрячу жінку. Стрічка неодмінно нагадаєщо щире прагнення зробити щось хороше та наполеглива праця неодмінно допоможуть утілити в життя будь-яку мрію.

Головні герої мультфільму – дівчинка Міа та її батько Мортон. Вони займаються виготовленням твердого сируДонька завжди допомагала батькові та підтримувала йогоале той дуже часто сумувавадже ще жодного разу не перемагав у конкурсі на звання кращого сировара. І ось пройшло багато роківбатько зневірився у власних силах та перестав брати участь у змаганні. Але дочка не здавалася і одного разу вони спільно створили сир, який визнали найсмачнішимТака зворушлива історія навчає цінувати підтримку рідних і близьких, а також ніколи не втрачати надії на втілення своїх мрій.

Неодмінно покажіть ці мультфільми учнямАдже лише дійсно вмотивовані учасники навчального процесу можуть  досягати успіху.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Відкритий урок

Тиждень толерантності. Що варто почитати дітям?

Сила в єдності та в різноманітті